Tule mukaan!

Voit hakea mukaan joko ravintolana tai esiintyjänä.

Yhteistyökumppaniksi tulo ei maksa teille mitään. Lue tarkemmat ehdot ja täytä hakemuslomake.

Tutustu ehtoihin

Hae EVI-ravintolaksi

Hae esiintyjäksi klubi-iltoihin

Ehdot

Kun haette EVI -yhteistyökumppanipaikaksi, pyydämme teitä ottamaan huomioon nämä seikat:

  1. Yhteistyökumppaniksi tulo ei maksa teille mitään. Todelliset kustannukset määräytyvät sen mukaan kuinka suuren ilta- tai ohjelmakohtaisen max. budjetin määräätte ja mikä on lopullinen esiintyjän tai esiintyjien palkkio.
  2. Tarkoitus ei ole vallata ravintolan koko ohjelmistoa vaan järjestää klubi-iltoja juuri niin usein kuin haluatte. Kuitenkin vähintään 3 päivämäärää/6 kk.
  3. Yhteistyökumppanipaikkana ilmoitatte Bad New Musicille EVI -klubille sopivat päivämäärät ja mikäli haluatte, esitätte myös iltakohtaiset ohjelmatoiveet.
  4. EVI -klubeihin luettava ohjelma on rajaton. Pääasia että kyseessä on elävän taiteilijan esittämää viihdettä. Te tiedätte kuitenkin parhaiten mikä juuri teillä toimii ja mikä ei – näin ollen paikat ilmoittavat Bad New Musicille mistä viihteenlajista olette kiinnostuneita.
  5. Klubi-iltojen ohjelman järjestää Bad New Music paikan asettamien ehtojen mukaisesti. Kaikella EVI:aan liittyvällä on laatutakuu.
  6. EVI -klubien pääasiallinen tarkoitus on palvella yhteistyökumppanipaikkoja tuoden monipuolista ja laadukasta ohjelmaa, pienellä vaivalla, merkittävästi edullisemmin ja saada ihmiset liikkeelle kotisohviltaan. Muistakaa; me juoksemme ja säädämme, te voitte keskittyä olennaiseen eli asiakkaiden palveluun.
  7. EVI -klubien markkinoinnin päävetovastuu on Bad New Musicilla ja toimitamme kaiken promomateriaalin, mutta oletamme kuitenkin yhteistyötä tämänkin asian tiimoilta. Mitä enemmän paikat ja myös esiintyjät mainostavat, sitä parempi on lopputulos.
  8. BNM tarjoaa jokaisen EVI-klubin yhteyteen 20-50 €:lla Facebook-kampanjaa. Edellä mainitusta hintahaarukasta paikan on mahdollista valita itselleen sopiva paketti. Mitä laajempi kampanja, sitä isompi näkyvyys. Bad New Music suunnittelee mainoksen, valitsee paikkakohtaisen kohderyhmän ja luo kampanjan. Hinta huomioidaan lopullisessa palkkiopyynnössä.